« Назад

Finišujeme

Posledný mesiac v škole. Aj tento školský rok, 25 mája budeme počuť poslednýkrát zvonček v škole. Ale teraz ide do tuhého. Niektorí si chcú opráviť známky, niektorí si ich nechcú pokaziť … Preto je to tažký mesiac. Už aj tým, že začína byť horúco a v máji je tiež veľa sviatkov. Po sviatkoch sa ťažko štartuje, ale my sa nevzdáme. 

 

 

Ešte zopár ranných vstávaní do školy. Ale raňajky dostanú, aj vďaka vám. Ja osobne mám rada mliečnú polievku. Ďakujem — Спасибо — Рахмет. 

 

 

Paša, robí veľké pokroky v hre na gitare. Je rád, že môže rozvíjať svoj dar. Mnohokrát, keď vidíme čo robí ten druhý, aj nás to potiahne, a tak zistíme čo všetko môžeme dobrého spraviť. 

 

 

 

 

 

Škola, krúžky, ale i denné povinnosti nás čakajú. My sme ako v rodine, každý priloží ruku k dielu a hneď sa nám lepšie  a krajšie žije. 

 

Tento rok jar bola akosi chladná. Ale nás teší naše nové ihrisko. Teraz sa na tomto peknom ihrisku radi zahráme. Predtým, keď nám na ihrisku rástlo len bodliačie, bolo ťažko. Nestihali sme si ho počistiť a už znova vyrástlo. Ale teraz to je «hej»-  Vďaka. 

 

 

Dnes na futbalový zápas prišli nielen hráči, ale i diváci. Diváci nás nielen povzbudzujú, ale i kritizujú. To sa nám veľmi nepáči. Ale aj tak sme radi, že ich máme aj na ihrisku. 

 

 

 

 

 

Opäť sa ozveme na tejto stránke po prázdninách.

 

Sr.. Emília

 

 


 

Комментарии