« Späť

Škola volá

 

Nie každý sa takto pripraví do školy. Potrebujeme toho veľa, aby bolo veľa vedomosti, ale «bez Božieho požehnania, márne naše namáhania». Aj my sme sa tešili, keď nám rodičia kúpili to, čo  potrebujeme do školy. Vďaka « d o b r ý m   s r d c i a m» aj nám mohli kúpiť, čo potrebujeme. Preto vám VEĹKÁ VĎAKA.  

Pravda, že sme krásny. A ešte k tomu Gošia, ktorá doprevádza mladších do školy, zo školy. A taktiež  nás vodí na rôzne krúžky. Vďaka ti Gošia, že si prišla tento školský rok medzi nás. 

 

 

Už sme podrástli a sme o triedu vyžšie. A naša túžba sa už splnila. To, čomu nerozumieme sa nám môže vysvetlovať i za pomoci tabule. Ale i my radi píšeme na tabuľu. 

 

Medzi nás zavítal seminarista Vladimír. Sme radi, že je medzi nami. Dospelý si mnohokrát ani neuvedomujú, ako mi ich veľmi pozorujeme.  Naše oko je lepšie než najmodernejšia kamera. 

 

Dostali sme pozvanie od našej radnice na historické slávnosti nášho mesta. Cieľom  programu, ktorý vytvoril prezident Nursultan Nazarbajev, je lepšie poznať a milovať svoju vlasť. 

 

S. Emília