« Back

Naša návšteva v Kapčigaji, výnos zbierky

Naša návšteva v Kapčigaji, výnos zbierky

- Správy o činnosti pre Domy pre deti v Kapčigaji, August 2010 -

Po prázdninách a dovolenkách sa vám chceme znovu pripomenúť s projektom Yes, we can a zároveň poďakovať sa všetkým novým darcom, ktorí sa rozhodli podporiť tento projekt.
Verejnú zbierku sme zorganizovali aj počas Campfestu v Kráľovej Lehote, kde boli v rámci nej predávané rôzne predmety (medovníky, náušnice, pletené košíky a pod.)
V tom istom období sa konala aj dvojtýždňová misijná cesta do Kazachstanu, zorganizovaná spoločenstvom Rieka Života z Podolínca, ktorej súčasťou bola aj štvordňová návšteva Domova detí v Kapčigaji. Pre deti sme pripravili zaujímavý program a z časti sa nám podarilo vniknúť do života v Domove. Boli sme veľmi potešení zo situácie, ktorá tam vládne. Povzbudilo nás to do ďalších aktivít, pretože sme sa presvedčili o význame a zmysle tohto projektu. Videli sme zachránené konkrétne životy detí, ktoré by bez tohto útočišťa mali veľmi ťažký život.
Taktiež vás chceme oboznámiť s čistým výnosom zbierky za obdobie od 27. júla 2009 do 26. júla 2010, ktorý činil 19 995,21 €.